Over Techguide

Zo, je hebt besloten je in de wereld van technologie te begeven. Helaas ben je erachter gekomen dat je vermoedens inderdaad klopten: je vindt het allemaal nog steeds erg ingewikkeld. Tenminste, dat is niet helemaal waar. Want, sinds je techguide.nl hebt ontdekt, weet je namelijk hoe bepaalde dingen in elkaar steken. Wij schrijven immers op een duidelijke, eenvoudige, maar goed geïnformeerde manier, wat technologie voor een heel groot publiek toegankelijk maakt. Het maakt techguide.nl jouw gids voor Tech, Gadgets, Apps en Internet.

Tegenwoordig ben jij de persoon aan wie wordt gevraagd hoe je nummerherkenning uitschakelt, of je een laptop als monitor kan gebruiken en wat de beste earbuds zijn. En, omdat je de ergste niet bent, heb je al die personen meteen verteld hoe je dat weet. Een bezoekje plegen aan techguide.nl is wat ze moeten doen bij dat soort vragen. Op die manier maken we ons samen wegwijs in de wereld van technologie! Een wereld die nooit stilstaat en daarom wij ook niet.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@techguide.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.