Geld verdienen vanaf je smartphone? Het kan! 

Als techliefhebber hoeven wij jou waarschijnlijk niet de voordelen van internet en technologie te verklappen, maar dat je er ook echt keiharde knaken mee kunt verdienen is niet iedereen altijd nog duidelijk. Uiteraard weet iedereen dat je geld kunt verdienen door online te werken, maar vaak is dit in de vorm van online marketing, webbuilding of content creating. Allemaal zaken waar je een laptop en andere spullen voor nodig hebt. Maar wist je dat je ook met een paar simpele apps al eenvoudig geld kunt verdienen? Hier een aantal tips op een rij hoe je dit aanpakt.  

De spullen 

Je hebt dan wel geen laptop nodig, het is wel slim om de juiste spullen aan te schaffen. Een goed werkende smartphone is wel een voorwaarde om geld te verdienen via dit apparaatje. Een iPhone 14 kopen bij Odido kan al tegen zeer voordelige tarieven en je krijgt direct het nieuwste van het nieuwste. Het scherm is van perfecte kwaliteit en groot genoeg om je handel mee te drijven. Daarnaast is de camera perfect, en werkt hij zo snel dat je nooit te laat bent om een goede deal te sluiten. En die kosten? Die vallen met een scherp abonnement bij Odido tegenwoordig ontzettend mee! Kortom, eerst de spullen op orde om daarna geld te kunnen verdienen. Deze nieuwe telefoon is een investering waar je veel voor terugkrijgt.  

Ieder zijn aandeel 

De aandelenmarkt was vroeger alleen toegankelijk voor beurshandelaren die fysiek naar het Damrak of andere beurzen toegingen. Vandaag de dag is het eenvoudiger dan ooit om aandelen te kopen en te verkopen. Hetzelfde geldt voor obligaties en crypto. Het is wel goed om eerste enige kennis op te doen of te beginnen met zeer weinig geld. Dit is al mogelijk door middel van vele verschillende apps zoals DeGiro. Hier kun je zelfs in een demo omgeving beleggen oefenen. Je hebt hier niets anders voor nodig dan een smartphone. Doordat je met een smartphone de boel live in de gaten kunt houden, kun je snel handelen en dus geld verdienen. Een eenvoudige tool die je veel kan opleveren.  

Goed gehandeld 

Sites als Marktplaats en Ebay zijn bijna gemakkelijker te bekijken via een smartphone dan op een desktop. Wanneer jij verstand hebt van een specifiek onderwerp zoals kunst of mode, is het goed om eens te kijken wat er op de tweedehands markt online wordt aangeboden. Het kan erg lucratief zijn om zaken te kopen, en direct weer dóór te verkopen. Soms hoef je het hier zelf geen eens voor in eigen gebruik te hebben. Bij mode kan het ontzettend lonen om zoekalerts aan te zetten bij bekende en grote merken. Wanneer je dit doet, zul je zien dat er prachtige deals verschijnen waarmee jij -door middel van pushmeldingen- als eerste een bod kunt doen.  

Kortom, bovenstaande zijn nog maar een paar ideeën om via je smartphone wat extra geld te verdienen. Soms een klein zakcentje, soms zelfs een compleet inkomen. Begin in ieder geval met iets wat je in de basis vooral leuk vindt, je zult zien dat het resultaat qua inkomsten dan vanzelf komt. Maar realiseer je wel dat alles valt of staat met de juiste smartphone, want snelheid en een goede camera kunnen je inkomsten behoorlijk ten goede komen!  

Vorige

Dit zijn de voordelen van een hardware opkoper!

Volgende

Beamer of televisie: Wat is het beste?

Latest from Blog