Naar deze Marvel games voor 2024 kijken we uit

2024 wordt een spannend jaar voor de liefhebbers van Marvel games. Er zijn weer verschillende games in de maak. Een van de grootste teleurstellingen is het annuleren van ‘Marvel: World of Heroes’, maar er komt nog genoeg anders leuks aan. Er zijn namelijk heel wat verwachtingen over de komende Marvel-games.

Nieuwe Marvel titels op komst

In 2024 komen er verschillende nieuwe Marvel-titels uit, zo is de verwachting. Zo wordt onder meer de dodelijke strijd van Wolverine uitgespeeld en kun je weer meedoen aan de spectaculaire avonturen van Spider Man. Daarnaast is er een nieuwe titel van Amy Hennig-Skydance op komst middels een spel met een thema uit de Tweede Wereldoorlog. Veel meer details over die game zijn er nog niet, waardoor er extra hype rondom het spel is ontstaan. Genoeg reden om uit te kijken naar een aantal van deze games. Thema’s zoals schurken en andere actie gerelateerde zaken zijn vaak ook te vinden in andere online games, zoals gokkasten. 

Marvel Spider Man 2: een dynamisch duo

Eén van de games waar we met smart op zaten te wachten, is Marvel’s Spider Man 2. Het gaat hierbij om een dynamisch duo in de straten van New York. Het spel wordt geproduceerd door gamestudio Insomniac Games, de studio die onder meer de knaller Spider Man PS4 heeft ontwikkeld en uitgebracht. We hebben dan ook lang uitgekeken naar een nieuwe serie vol spektakel en avontuur. In deze game kunnen fans weer genieten van het iconische duo Peter Parker en Miles Morales. Zij zullen weer in actie komen om de straten van New York City te beschermen en het opnemen tegen verschillende schurken.

Daarbij is de verwachting dat spelers van de game het onder meer op kunnen nemen tegen schurken als Venom (met de stem van Tony Todd). Deze titel komt exclusief uit voor de Play Station 5 en is inmiddels al uitgebracht op 20 oktober 2023.

Een langverwachte terugkeer met Marvel’s Wolverine

We zitten al bijna tien jaar te wachten op Marvel’s Wolverine en eindelijk is het dan zover. De echte fans van Marvel en Wolverine krijgen waar ze op gewacht hebben; een game die volledig is gewijd aan de enigmatische Wolverine. Ook dit spel wordt ontwikkeld en uitgebracht door Insomniac Games. Daardoor hebben we hoge verwachtingen van dit gamebedrijf.

Zo verwachten we onder meer brute gevechtsgameplay met de legendarische personages uit Marvel’s Wolverine. Het spel komt exclusief uit voor de Play Station 5 en heeft nog geen officiële releasedatum. We moeten nog wel even wachten; de verwachting is dat het spel pas aan het einde van 2024 op de markt komt.

Sky Dance New Media: een Marvel game uit de Tweede Wereldoorlog

De Tweede Wereldoorlog blijft een interessant thema voor veel gamestudio’s. Dat geldt dan ook voor Amy Hennig/Skydance, die later een nieuwe game rondom dit thema op de markt brengt. We kennen Amy Hennig vooral van de Uncharted Series. Amy is een van de grootste gameontwerpers aller tijden en slaat nu de handen ineen met Skydance Media. Daarbij speelt de nieuwe game zich volledig af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hoe het spel precies gaat heten, is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat deze game uiteraard weer een Marvel titel wordt en dat hierbij onder meer Captain America, Gabriel Jones en Black Panthers’ grootvader Azzuri karakters in de game te zien zullen zijn. We verwachten dan ook veel van deze game dankzij deze mooie karaktercasting. Omdat er voor de rest nog geen details zijn, kijken we reikhalzend uit naar deze nieuwe game.

Wanneer de game precies uitkomt, is nog niet helemaal duidelijk. Sinds vorig jaar staat de geruchtenmolen rondom deze game stil. Wel is zou het kunnen dat het spel mogelijk ook uitkomt voor de PC en een aantal andere gameconsoles. Dat past in lijn met een andere titel uit de Marvel-serie: Marvel’s Midnight Suns.

Marvel slot games

Ook in online gokkasten zien we actie gerelateerde zaken en iconen steeds vaker terug. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een aparte categorie ‘Marvel slots’ is. Zo is er naast de Spiderman PS4 game ook een leuke Spiderman Revelations slot. Dit spel valt op tussen de Marvel slot games, want deze slot is niet gebaseerd op de Playtech software, maar afkomstig van Cryptologic spelontwikkelaars. Deze online slot doet het uiteraard vooral goed bij liefhebbers van deze actieheld. Is deze slot niet jouw ding, dan kunnen een van de andere slots uit deze Marvel slot reeks je wellicht plezieren. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Iron Man slot, de Captain America slot, de Wolverine slot en de Incredible Hulk slot. Voor elk wat wils dus! Wil je op een van deze Marvel slots spelen, zonder cruks en toch gokken? Kijk dan even bij de Marvel slots die de meeste casino vergelijkingssites wel in hun aanbod hebben opgenomen.

Vorige

Hier moet je op letten bij het cv van een software developer

Volgende

Slimme technologieën voor snelle en veilige geldopnames

Latest from Blog