Deze gadgets komen goed van pas op jouw bureau

Als je aan het werk bent op kantoor of vanuit huis, dan wil je natuurlijk op een goede manier je werk kunnen verrichten. Dat doe je niet alleen met een professioneel bureau, een goede werkhouding en een prettig werkklimaat, maar ook met de nodige gadgets die het werken een stuk makkelijker én leuker maken. We lichten er een aantal voor je uit in dit blog.

Desk organizer

Perfect als je iemand bent die veel spullen op je bureau bewaart. Denk aan pennen, notitieboekjes, een liniaal en een schaar. Iedere werkdag fris en geordend beginnen? Dan vormt een bureau-organizer de uitkomst. Kies een stevige, metalen opbergbak of ga voor een kartonnen variant.

Digitaal notitieboekje of tablet

Een digitaal notitieblok of (teken)tablet is heel handig om aantekeningen te maken, schetsen te kunnen tekenen of andere ideeën uit te werken. Sommige tablets kun je verbinden met je computer, zodat notities direct digitaal in te zien zijn. Op die manier kun je ze bijvoorbeeld direct delen met collega’s of zakenrelaties.

Slimme lamp

Een zogenaamde slimme lamp past zich aan de omgeving aan en kun je op verschillende manieren instellen. Denk bijvoorbeeld aan de lichtinstellingen, kleurtemperaturen en de helderheidsniveaus. Werk je in een wat donkere omgeving? Dan is het beter om de lampen ook wat minder fel te zetten en meer ‘warmer’ licht te gebruiken.

Powerbank

Altijd een opgeladen telefoon bij je willen hebben? Zorg dan voor een powerbank waarmee je perfect je telefoon kunt bijladen als deze leeg dreigt te gaan. Een draadloze oplader is ook erg handig en komt van pas op de momenten dat je rustig aan het werk bent. Het voordeel hiervan is dat je alleen je telefoon op de oplader hoeft te leggen. Wist je trouwens dat powerbanks met logo bedrukt ook een fantastisch relatiegeschenk zijn? Deel ze uit aan jouw collega’s of zakenrelaties en jouw logo of bedrijfsnaam is altijd goed in beeld.

USB-warmer of -koeler

Tijdens je werkdag neem je natuurlijk een aantal drankjes. Wellicht start je de dag op met een heerlijk kopje koffie en sluit je af met een fris glas water. Een apparaatje dat je drankjes warm houdt tijdens een lange werkdag – of juist in de zomer voor verkoeling zorgt – is daarbij een handig hulpmiddel. Op die manier kun je op een goede manier je werkdag doorkomen.

Speakers

De laatste gadget die we uitlichten is een speaker, die verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Van een grote, houten speaker tot een kleinere metalen variant; de mogelijkheden zijn erg breed. Laat je speakers bedrukken met een persoonlijke naam of een bedrijfslogo, dan ontstaat een effectief promotiemiddel om jouw boodschap kracht bij te zetten of op een leuker manier je naamsbekendheid te vergroten.

Vorige

Haal meer uit je SIM als reiziger

Volgende

Zonnepanelen op je bedrijfsgebouw: denk hieraan

Latest from Blog